Håll hemmet rent så slipper du storstädning

Vilket påstående! Slippa storstädning, det låter som rena drömmen, eller hur? Ja visst, och man kan leva drömmen, inte bara drömma den. Med ett skifte i mentalitet och lite tålamod och disciplin så blir drömmen verklighet. Inga mer jobbiga storstädningar, allt som krävs är kontinuerligt uppehåll av ett redan rent hem. Vilket också är mycket njutbart att leva i.

Du behöver inte anlita städfirma!

Men om du verkligen vill glida så är det riktigt trevligt att ha en städfirma som sköter den lilla storstädningen åt en. Har man städfirma kan man dessutom hoppa över vissa av dem moment som är i den kontinuerliga städningen. Numer kan man använda ROT avdrag när man anlitar städfirma! Då sparar man pengar!

Låt inte saker ligga omkring och stöka inför hemstädning

inför städhjälp och hemstädningVarför skall du låta dina byxor ligga på sovrumsgolvet? Det tar bara några sekunder att lyfta upp dem och ta med när du ändå skall ut i hallen där garderoben finns hos alberts-service.se – hemstädning. Eller vart dem nu skall. Knepet är att alltid ta med sig vad som finns när man skall dit det skall. Ser man ett glas på vardagsrumsbordet när man är på väg till köket innan din hemstädning så tar man med det. Det är en viss mentalitet som man behöver odla fram men när den väl har fått fäste så sköter man detta per automatik vilket är väldigt skönt då man slipper tänka, man slipper städa och man bor alltid rent och fräscht. Det gör att man får ett fritt och klart sinne.

Torka av ytor och rengör med städhjälp då och då

Om du sprayar lite rengöringsmedel på en trasa och tar med från köket varje dag med städhjälp och bara torkar några ytor som du ser där det behövs så slipper du lägga ner energi på detta vid den veckovisa städningen sen. Och det kan vara ganska avslappnande att ta en minut eller två med dammtorkning varje dag istället för att lägga 30 minuter i streck på det varje vecka. Detsamma gäller med badrummet. Städa litegrann varje dag där inne så slipper du hyra in städhjälp varje vecka. Det är dessa små-städningar som gör att man slipper storstäda och det gör även att man bor rent och fräscht hela tiden!